Satnice

Izdelujemo toplo valjane satnice. Na zalogi imamo satnice standardnih mer. Možna takojšna menjava voska za satnice.
Toplo valjane satnice postanejo na hladnem krhke in zato posledično lomljive, zato jih je potrebno vsaj en dan prej postaviti na sobno temperaturo da se ogrejejo, s tem pa preprečimo lomljenje.
Izdelujemo tudi satnice iz vašega voska. Minimalna količina je 30 kg.

Cena po ponudbi

Tip:

Št. kosov:

Pošlji povpraševanje
OPIS

Ker sami čebelarimo z večjim številom panjev, smo se odločili za lastno izdelavo satnic. Smo mnenja da so kvalitetne satnice, osnova vsakega čebelarstva. Izdelujemo hladno valjane satnice.
Ker smo pri proizvodnji satnic zelo načelni, da čebele niso "naftarji", za izdelavo satnic uporabljamo samo čisti vosek, katerega prinesejo čebelarji sami.
Pojavlja pa se problem, ker je v vosku že toliko ostankov , da je skoraj nemogoče zagotoviti 100% čistočo voska. Zato zgolj na osnovi zaupanja in  osveščenosti čebelarjev, jemljemo v predelavo samo »čisti« vosek.
Omogočamo tudi izdelavo satnic iz vašega voska, minimalna količina je 30 kg. Vosek je v predhodnem postopku steriliziran, za kar uporabljamo oljna kotla. Resda tradicija izdelave satnic ni toliko dolga, pa vendar so nas čebelarji dodobra spoznali in ker verjamejo v kvaliteto, se vsako leto več čebelarjev odloči za nakup naših satnic. Do sedaj praktično nismo imeli reklamacij, kar dokazuje, da so naše satnice čebelarju v veliko pomoč in mu omogočajo uspešno čebelarjenje. Izdelujemo jih v vseh standardnih dimenzijah, kot tudi po naročilu.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?