Brizga avtomatska 5 ml

Zelo priporočamo ta izdelek vsem čebelarjem, ki želijo učinkovito zdraviti z oksalno raztopino. V našem čebelarstvu ta način zdravljenja v času brez zalege uporabljamo že vsaj sedem let in smo zelo zadovoljni.

Cena po ponudbi

Št. kosov:

Pošlji povpraševanje
OPIS

Ker je če dolgo največji problem čebelarstva varoa, ki nam dela ogromno škode, se z zatiranjem tega zajedalca zavzeto borimo na različne načine. Eden od uspešnih zatiranj je kapanje razredčene oksalne kisline 0,5 ml na zasedeno ulico, v času brez zalege in temperaturami nad 7 stopinj C. Da je to delo čim enostavnejše, uporabljamo pri nas brizgo iz zdravstvene stroke, prirejeno tako, da jo je sedaj mogoče uspešno uporabljati za točno doziranje. Brizga deluje na principu " vodne pištole”, na kateri se lahko natan?no nastavi količino izbrizgane tekočine. Po vsakem pritisku, nam bat potegne v cilinder novo tekočino za naslednji brizg. Brizga ima dolgo cevko, katero potisnemo do sprednje stene panja nad zasedeno ulico. Ko cevko počasi vlečemo ven , s pritiskom na vzvod ročice izbrizgamo nastavljeno količino, po celotni dolžini, kjer so čebele. Postopek ponovimo pri naslednji polni ulici. Zelo priporočlivo je imeti pri delu naglavno svetilko, da s tem zelo natančno doložimo ulico s ?čebelami, katero bomo pokapali. Pri tem pa imamo tudi proste roke, za odpiranje panjev in lažje delo s kapalko.

Zelo priporočamo ta izdelek vsem čebelarjem, ki želijo učinkovito zdraviti z oksalno raztopino. V našem čebelarstvu ta način zdravljenja v času brez zalege uporabljamo če vsaj sedem let in smo zelo zadovoljni.

Brizg je v uporabi že kar veliko in dosedaj ni bilo posebnih reklamacij, razen par čebelarjev, ki so uporabljali brizgo z močno koncentracijo mravljinčne kisline, kar pa ni dopustno.

Po končanem delu je potrebno brizgo očistiti, cel sistem sprati z zadostno količino vode, in v posušeno batnico kapniti par kapljic priloženega silikonskega olja. V kompletu z brizgo dobite tudi vse pomembne nadomestne dele.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?